Forsiden Haderslev Idrætsakademi - Lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd - Hjem

 

Hjem Nyheder Profil Uddannelse Akademielev Linierne Billeder Links

VUC Syd

Haderslev Idrætsakademi
Tlf.: 73 52 14 10/Mobil: 51 23 73 84
astrid@hia.dk

 

Samarbejdsklubber

Sponsorer  
Samarbejdspartnere 
 
VUC Syd

Fra august 2015 tilbyder VUC Syd den nye Hf Go. Den er til dig, der er bevægelsesorienteret og kan lide at arbejde praktisk samt lærer ved at gøre og at have tingene mellem hænderne.
Du får indsigt i kroppens dimensioner, både fysisk, udtryksmæssigt og udviklingsmæssigt.
Du lærer at bryde grænser, som kan hjælpe med at styrke din selvsikkerhed og tryghed til andre mennesker. Du styrker dine evner til at performe og får værktøjer, der styrker dit videre uddannelsesforløb.

Der er fokus på, hvordan du i tæt samarbejde med andre kan udvikle og forbedre hverdagen, og der lægges vægt på, at der er meget bevægelse, og at du er produktiv og aktiv.

Uddannelsen starter i august.
Den varer to år og er gratis.

Obligatoriske fag
Dansk A, engelsk B, matematik C, naturvidenskabelig faggruppe (biologi C, geografi C og kemi C) , kultur- og samfundsfaglig faggruppe (historie B, samfundsfag C og religion C), idræt C og 1 praktisk/musisk fag: billedkunst C, drama C, design C eller musik C.

Obligatoriske valgfag er design C, idræt B samt drama C. Derudover anbefales valgfaget matematik B eller biologi B.

Studierejser
VUC Syd planlægger to studierejser for kursisterne på 2-årigt hf. En på første år og en på andet år. Rejserne tilrettelægges på tværs af afdelingerne, og VUC Syd yder et tilskud til rejserne.

Chr. X's Vej 39
6100 Haderslev

Tlf.: 73 61 33 33

Hjemmeside : www.vucsyd.dk 

 

 

 Haderslev Idrætsakademi - Stadionvej 5 - 6100 Haderslev - Tlf. 73 52 14 10 - Mobil Tlf. 51 23 73 84- Email:astrid@hia.dk - www.hia.dk
Haderslev Idrætsakademi - Lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd - Linierne Haderslev Idrætsakademi - Lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd - Uddannelse