Forsiden Haderslev Idrætsakademi - Lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd - Hjem

 

Hjem Nyheder Profil Uddannelse Akademielev Linierne Billeder Links

EUC

Haderslev Idrætsakademi
Tlf.: 73 52 14 10/Mobil: 51 23 73 84
astrid@hia.dk
 

Samarbejdsklubber

Sponsorer  
Samarbejdspartnere 
 
EUC - Syd
Hilmar Finsens gade 18
6400 Sønderborg
Tlf. : 74 12 42 42

Hjemmeside :
www.eucsyd.dk

Lokaladresse Haderslev:
Christian Kolds Vej 20
6100 Haderslev

Du kan følge os på Facebook

Kontaktmail: eucsyd@eucsyd.dk


 
 

ErhvervsUddannelsesCenter Syd (EUC Syd) er en af Sønderjyllands største uddannelsesinstitution med adresser i Haderslev, Aabenraa, Tønder og Sønderborg. Hvert år uddanner og efteruddanner vi ca. 20.000 personer. Vores medarbejderstab består af ca. 380 engagerende og professionelle medarbejdere, hvoraf de 220 er undervisere. 

På EUC Syd kan du vælge mellem ca. 60 lange og korte erhvervsuddannelser, 5 forskellige studieretninger på Teknisk Gymnasium Sønderjylland (htx) og den engelsksprogede internationalt anerkendte gymnasieuddannelse IB Diploma. Herudover udbyder vi et omfattende udbud af kurser og efteruddannelser for faglærte og ufaglærte.  Skolen har en lang række samarbejdsprojekter med andre skoler i udlandet, og mange af vores elever på erhvervsuddannelserne tilbringer en del af deres praktiktid i udlandet, ligesom studerende på vores gymnasiale uddannelser har mulighed for ophold i fx USA og Tyskland. Vi arbejder hele tiden på at udvide mulighederne for udenlandske ophold under studierne.

Faciliteter
EUC Syd har ca. 80.000 kvm under tag, og vi har derfor alle tænkelige faciliteter til vores elever: Fra moderne undervisningslokaler, Open Learning Centre (OLC) og state of the art it-systemer til professionelle og moderne værksteder med førende robotteknologi, arbejdsredskaber og værktøjer. Til rådighed for eleverne har vi også internetcafeer med trådløse netværk og kantiner, ligesom vi flere steder har åbne læringsmiljøer indrettet med bl.a. sofagrupper og god plads til den bærbare. 

EUC Syd har også tre indbydende skolehjem i henholdsvis Haderslev, Sønderborg og Tønder. Skolehjemmene danner den perfekte ramme om uddannelse, efteruddannelses- og kursusophold med fritids- og aktivitetstilbud.

EUC Syd er beliggende i en del af Danmark, der er kendt for sine innovative og markedsledende industrivirksomheder. Det præger os, ligesom vi præger dem. EUC Syd er derfor erhvervslivets professionelle samarbejdspartner. I et tæt samarbejde mellem os og områdets dynamiske erhvervsliv, uddanner vi sammen morgendagens efterspurgte arbejdskraft.

Skolemiljø
Hos EUC Syd mener vi ikke, at skolemiljø og undervisningsmiljø kan skilles ad. Begge dele er lige vigtige for, at vores mange elever trives, yder deres bedste og udvikler sig. For os er det afgørende at sætte elever og kursister i centrum med udgangspunkt i deres verden og virkelighed. Derfor arbejder vi konstant på at have et åbent og positivt skolemiljø, som er præget af gensidig respekt både elever og ansatte imellem. Som blot et enkelt eksempel afholder vi således hvert år i august en ”ryste-sammen-dag” for alle de nystartede elever. Her møder man alle de andre og lære hinanden at kende under nogle sjove og uformelle forhold. 

  

 

 

 Haderslev Idrætsakademi - Stadionvej 5 - 6100 Haderslev - Tlf. 73 52 14 10 - Mobil Tlf. 51 23 73 84 - Email: astrid@hia.dk- www.hia.dk
Haderslev Idrætsakademi - Lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd - Linierne Haderslev Idrætsakademi - Lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd - Uddannelse