Haderslev Idrætsakademi - Lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd - Pris Forsiden Haderslev Idrætsakademi - Lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd - Pris

 

Hjem Nyheder Profil Uddannelse Akademielev Linierne Billeder Links

Pris

Haderslev Idrætsakademi
Tlf.: 73 52 14 10/Mobil: 51 23 73 84
astrid@hia.dk
 

Samarbejdsklubber

Sponsorer  
Samarbejdspartnere 
 
Elevbetaling

Du melder dig til Haderslev Idrætsakademi for ét uddannelsesår ad gangen.
Der opkræves et årskontingent på 2200 kr. ved starten af hvert uddannelsesår.
De månedlige elevpenge er 800 kr. Juni og juli er betalingsfri.

Derudover vil der komme egenbetaling på vores årlige træningslejr som er en obligatorisk del af et akademi år. I skoleåret 2017-2017 vil egenbetalingen lyde på. kr. 6000,- for træningslejren. Læs mere om akademiets træningslejr under "Akademielev"

Vælger du at bo i vores tilknyttede akademiboliger, skal du selvfølgelig betale husleje. Kontakt os for mere information om akademiboligerne, eller klik forbi HAB som er vores gode samarbejdspartner omkring akademiboligerne.

Udmeldelse
Vælger du at stoppe på Idrætsakademiet i løbet af året, opkræver vi to måneders elevpenge ved udmeldelsen.
 Elevbetalingen giver dig mulighed for...

Akademitræning
Haderslev Idrætsakademi tilbyder tre til fem ugentlige akademitræninger, hvoraf én til to vil være morgentræninger. Træningerne vil være individuelt orienteret, og i perioder vil flere af træningspassene være fysisk træning med vores kompetente trænerteam på det område. Træningen varetages af højt kvalificerede trænere i tråd med den klubtræning du modtager i samarbejdsklubben.

Morgentræning
En til to ugentlige akademitræninger er morgentræning. Disse gennemføres med accept fra din skole, og vi spiser fælles morgenmad sammen bagefter, inden du går i skole.

Fysisk træning og adgang til fitnesscenter
En del af træningen på Haderslev Idrætsakademi er fysisk træning. Denne skemalægges og gennemføres af vores fysiske trænere i samarbejde med linietrænerne, så du får mest mulig udbytte af den i forhold til din sæson på din linie. Du får også adgang til fitnesscenteret "Sport og Fitness" som ligger i Haderslev Idrætscenter. Her foregår en del af den fysiske træning både med og uden din træner.

At få skadesbehandling (fysioterapi m.m.).
Opstår der overbelastninger eller skader træder vores behandlerteam til. To gange om ugen er der mulighed for at booke sig ind på en tid hos vores tilknyttede team af behandlere, bestående af to fysioterapeuter og en idrætsskadeterapeut. De vil derefter vurdere og gennemføre det nødvendige behandlingsforløb. Efterfølgende varetager vores fysiske trænere genoptræningen, i tæt dialog med behandleren.
Opstår der behov for anden behandling end fysioterapi er det for egen regning.

At kombinere uddannelse med sport på højt niveau
Haderslev Idrætsakademi har et tæt samarbejde med din skole. Dette giver dig den nødvendige fleksibilitet i forhold til at kunne fokusere på din sport uden at det går ud over din uddannelse.
Læs mere under "uddannelse"

At modtage kostvejledning
At træne så meget og så målrettet som eleverne på Haderslev Idrætsakademi gør, kræver sin madpakke! For nogle kræver det ekstra fokus på kostdelen, og det kan vores tilknyttede kostvejleder hjælpe med.

At modtage profiltøj hvert år
Hvert år modtager du som akademielev en tøjpakke bestående af profil- og træningstøj. Det er vigtigt for os at du føler dig godt tilpas i tøjet og at det er brugbart på træningsbanen, i hverdagen og på vores træningslejr. Ligesom det er vigtigt at tøjet er behageligt og funktionelt, er det vigtigt at det bliver båret med respekt for de værdier vi er fælles om på Haderslev Idrætsakademi. Vores elever er vores bedste ambassadører og det er vi stolte af!

At få mange forskellige oplevelser med din sport
Det er ikke kun træning... Der vil være mulighed for mange forskellige oplevelser med dine akademikammerater, herunder foredrag, kurser, sociale arrangementer samt den årlige træningslejr. Haderslev Idrætsakademi yder til træningslejren et betragteligt tilskud, men du må påregne egenbetaling.

At blive "Din egen bedste coach"
Haderslev Idrætsakademi tilbyder dig et idrætslæringsprogram som sikrer dig en stærk personlig/almen udvikling. Vi tilbyder dig i samarbejde med Team Danmark atletkurser i skadesbehandling, kost og ernæring, mentaltræning m.m. 

At indgå i et forpligtende ungdomselitemiljø
Det, at være mange sammen om at ville sporten 100% og være villig til at træffe de til - og fravalg der kræves, giver styrke og motivation til at følge sin drøm. Det at være akademielev er noget særligt, og kræver noget særligt, men ingen atlet kommer til at stå alene med udfordringerne! På Haderslev Idrætsakademi holder vi sammen og støtter hver enkelt og hinanden i den sportslige og personlige udvikling.

 
 
 
 

 

 

 Haderslev Idrætsakademi - Stadionvej 5 - 6100 Haderslev - Tlf. 73 52 14 10 - Mobil Tlf. 51 23 73 84 - Email:astrid@hia.dk- www.hia.dk