Forsiden Haderslev Idrætsakademi - Lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd - Hjem

 

Hjem Nyheder Profil Uddannelse Akademielev Linierne Billeder Links

Linierne

Haderslev Idrætsakademi
Tlf.: 73 52 14 10/Mobil: 51 23 73 84
astrid@hia.dk

 

Samarbejdsklubber

Sponsorer  
Samarbejdspartnere 
 
Sportslinier på Haderslev Idrætsakademi

Sportslinierne og deres nuværende niveau i samarbejdsklubberne:

Fodbold drenge U19 drenge division - U17 drenge liga
Fodbold piger U16 piger liga - senior 1. division
Håndbold U18 drenge 2. division - U16 drenge 2. division - U18 piger 2. division
Ishockey U17 - 1. division - senior AL Bank ligaen
Multisport Kontakt daglig leder Calle Stenger for mere information

På din sportslinie vil du komme til at træne  minimum tre gange ugentligt i akademiregi, foruden den klubtræning du får i klubben. Akademitræningen er baseret på individuel træning af tekniske, mentale og fysiske aspekter. Den taktiske del ligger i klubtræningen, og det er også med klubholdet du deltager i turnering.

Foruden den specifikke linietræning, som varetages af højt kvalificerede trænere fra samarbejdsklubberne, vil du også stifte bekendtskab med vores fysiske trænere.
 Fysisk træning og tests

På linierne svømning, håndbold og multisport, varetages den fysiske træning af vores tilknyttede fysiske træner Michael Christiansen, i samarbejde med de respektive linietrænere.
Fodboldliniens fysiske træning varetages af Michael Christiansen i samarbejde med Yannick Durand, som er fysisk træner for SønderjyskEs superligatrup. Ligeledes sørger de fysiske trænere for en grundig introduktion til "Sport og Fitness" samt udarbejdelse af individuelle træningsprogrammer, så du kan få det maximale ud af træningen, og kan optimere din fysiske form i relation til din sportsgren.

Fysiske tests
Du vil jævnligt blive testet på din fysiske udvikling.
Hvilke tests du bliver præsenteret for, er selvfølgelig afhængig
af, hvilken sportssgren du dyrker. Men det er vigtigt for os og for dig, at kunne følge og måle også den side af din udvikling. Kravene bliver større og større til den fysiske formåen som elitesportsudøver, og derfor lægger vi vægt på denne side af træningen også.
For at kunne teste præcist og have et reelt sammenligningsgrundlag fra test til test, anvender vi avanceret testudstyr af mærket "SWIFT". Med det kan vore fysiske trænere teste din accelerationsevne, springkraft m.m. og give dig mulighed for at målrette og tilrettelægge din fysiske træning optimalt i relation til din sportsgren.
 Skadesbehandling (fysioterapi)

Er uheldet ude og der opstår en overbelastning eller en decideret skade, tilbyder vi behandling ved vores tilknyttede fysioterapeut Morten Krægpøth.
To eftermiddage om ugen er der mulighed for at booke sig ind på en tid hos Morten, som vil vurdere og igangsætte behandlingsforløbet. Derudover vil han i  samarbejde med vores fysiske trænere udarbejde eventuelle genoptræningsprogrammer.

Opstår der behov for anden behandling end fysioterapi, vil Morten anbefale og evt. henvise til yderligere undersøgelser. Eventuel betaling for dette er for egen regning.

Man booker tid hos fysioterapeuten via www.sportlog.dk med det log-in man får udleveret ved akademi årets start.

Ved tvivlsspørgsmål kontakt gerne kontoret:
Calle (daglig leder) eller Astrid (koordinator) 

 

 

 Haderslev Idrætsakademi - Stadionvej 5 - 6100 Haderslev - Tlf. 73 52 14 10 - Mobil Tlf. 51 23 73 84 - astrid@hia.dk - www.hia.dk
Haderslev Idrætsakademi - Lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd - Linierne