Haderslev Idrætsakademi - Lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd - Profil Forsiden Haderslev Idrætsakademi - Lad drømmen og fornuften gå hånd i hånd - Faciliteter og Bolig

 

Hjem Nyheder Profil Uddannelse Akademielev Linierne Billeder Links

Faciliteter & Bolig

Haderslev Idrætsakademi
Tlf.: 73 52 14 10/Mobil: 51 23 73 84
astrid@hia.dk

 

Samarbejdsklubber

Sponsorer  
Samarbejdspartnere 
 

Faciliteter

Haderslev Idrætsakademi har til huse i og omkring Haderslev Idrætscenter, hvor det meste træning også foregår. Her har vi samlet vores kontor- og mødefaciliteter under et tag, så trænere, ledere og ressourcepersoner altid har mulighed for at være i tæt kontakt med hinanden og med talenterne.

Centret indeholder stor opvisningshal med plads til 2.200 tilskuere, og træningshal med spring- og trampolingrav.
Fremragende omklædningsfaciliteter til både indendørs og udendørs aktiviteter med mulighed for adgang til sauna.

Cafeteria med stort tilknyttet foyerområde og sportscafé, hvorfra bespisningen af Haderslev Idrætsakademi´s elever på madordningen ligeledes foregår.
Derudover fire lyse og velindrettede møde- og undervisningslokaler, hvor megen af vores kursusaktivitet foregår.

Sidst men ikke mindst har vores talenter adgang til "Sport og Fitness" - et moderne veludstyret fitnesscenter som også har til huse i Idrætscenteret. Her er mulighed for både kredsløbstræning, funktionel træning og holdtræning.

Udendørs faciliteterne byder på Sydbank Park med plads til 10.000 tilskuere, kunstgræsbane,
12 fodboldbaner,
atletikstadion samt "Lindab-hallen" - en 65 x 55 meter stor overdækket  bane med kunstgræs til fodboldtræning i vinterhalvåret.

Svømning foregår i Hjortebro Hallen.

Ishockeytræningen foregår selvfølgelig i 
Syd Energi Arena i Vojens.

 

 

 

Besøg Haderslevs Idrætscenters hjemmeside www.haderslevic.com

Bolig

Til Haderslev Idrætsakademi er tilknyttet moderne akademiboliger på bagsiden af den nye tribune på Sydbank Park. Her kan man som ungt talent bo i trygge omgivelser sammen med andre akademielever, som har valgt at satse på koblingen mellem sport og uddannelse. Dette betyder, at man indgår i et forpligtende ungdomselitemiljø, hvor der er rum og plads til at stille krav til sine omgivelser, lige som omgivelserne stiller krav til dig!

Elever der siger ja til at bo i akademiboligerne, siger ligeledes ja til det forpligtende fællesskab der medfølger, samt de specielle husordensregler der findes for stedet. Med respekten for sporten, din (og din nabos...) drøm og ikke mindst den personlige og almene udvikling, vil du opleve en hyggelig og tryg atmosfære med den del af ungdomslivet, som "lader drømmen og fornuften gå hånd i hånd" ...
 

Akademiboligerne på Louisevej
Akademiboligerne er lokaliseret på bagsiden af den nye tribune på Sydbank Park, og er en del af i alt 42 ungdomsboliger. Hver akademibolig har eget toilet og bad samt køleskab og mindre tekøkken. Lejlighedernes areal er på ca. 25 kvm.

Tilknyttet boligerne er et stort fælleskøkken indrettet med masser af bordplads, to glaskeramiske kogeplader, to indbygningsovne, opvaskemaskine samt to mikroovne. Derudover to store fælles frysere samt spiseplads.

Desuden er der adgang til stor fælles stue med bordtennis, bordfodbold samt hyggehjørne med tv. Gode vaske og tørrefaciliteter er tilknyttet boligerne.

Huslejen ligger på niveau med kommunens andre ungdomsboliger.
Find oversigt over huslejen her hos HAB.

 

Mad og madpakkeordning
Bor man i akademiboligerne, er man også tilmeldt vores madordning. Dette indebærer, at man spiser aftensmad sammen med andre akademielever i Idrætscenteret fire aftener om ugen, mandag til torsdag. Tidspunktet for hvert måltid vil være rettet ind efter din træning, og sikrer, at du får et godt og næringsrigtigt aftensmåltid.

Foruden madordningen tilbyder Haderslev Idrætsakademi madpakkeordning til de elever, som er elever på Haderslev Handelsskole. Skolens kantine sørger for en frisk madpakke/frokosttallerken til de som skulle ønske det. Man kan tilmelde sig alle ugens fem dage eller vælge nogle dage ud.
kontakt haderslev idrætsakademi yderligere information om mad- og madpakkeordning.
                                     

HAB
Vores samarbejdspartner på boligområdet er HAB, som har opført de moderne akademiboliger. Vi har et godt og tæt samarbejde med boligforeningen, som gør det smidigt og trygt at være beboer i akademiboligerne.
Haderslev Idrætsakademi varetager tilsynspligten på akademiboligerne, dvs. at vi følger og støtter eleverne på det trivselsmæssige og sociale område - det kan vi slet ikke lade være med! Vi understreger dog samtidig, at eleverne bor i akademiboligerne under eget ansvar og efter de aftaler og regler de indgår med os og med hinanden! Boligforeningen har tilknyttet servicepersonale, som står til rådighed for praktisk hjælp og støtte.

Yderligere oplysninger om akademiboligerne kan rekvireres hos idrætsakademiets daglige leder, koordinator eller på HIA kontoret.
Besøg også HAB på www.hab-bolig.dk


  

 

 

 Haderslev Idrætsakademi - Stadionvej 5 - 6100 Haderslev - Tlf. 73 52 14 10 - Mobil Tlf. 51 23 73 84 - Email: astrid@hia.dk - www.hia.dk